Houtrot reparatie in regio Schiedam

Woont u in de regio Schiedam, dan kunt u voor al uw schilderwerk contact opnemen met Eigenaren van oudere huizen met houten kozijnen zullen er op den duur allemaal mee te maken krijgen: een houtrot reparatie. Houtwerk kan in slechte staat zijn, zowel bij kozijnen als op andere plekken in uw woning. Het hout kan worden aangetast door verschillende factoren, zoals schimmels, vocht, houtworm of boktor. Hout dat slecht is onderhouden en dat langdurig is blootgesteld aan vocht, zal tekenen van houtrot vertonen. Dit zal veelal voorkomen bij kozijnen. Als het hout in dergelijke slechte staat verkeert kunt u altijd contact opnemen met Schildersbedrijf PAM van der Aa voor een houtrot reparatie.

Houtrot reparatie

Vakkundige houtrot reparatie in Schiedam

Wij hebben jarenlange ervaring in het schildersvak. U kunt een beroep op ons doen als u een schilderklus binnenshuis hebt, maar ook klussen buitenshuis nemen wij graag van u aan. Onze ervaring zorgt ervoor dat we nauwkeurig werken. Bovendien werken we met de beste kwaliteit materialen wat alleen maar ten goede komt aan de uitstraling van uw huis.

Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de staat is van uw houtwerk. Door onze jarenlange ervaring herkennen we houtrot direct. Wij stellen dan met u een werkplan samen en overleggen hoe we dit het beste kunnen herstellen. We gebruiken nieuwe efficiënte technieken om het houtwerk nog beter te kunnen renoveren en/of repareren. Hierdoor is het minder vaak nodig om het gehele houtwerk te vervangen en volstaat het meestal om de plekken te herstellen die houtrot vertonen. Ernstig aangetaste stukken hout halen we weg tot op het gezonde hout. De reparatieplek wordt opgevuld met 2 componenten houtrotvuller en bij grote reparaties met hard hout uitgestukt.

Wanneer we klaar zijn met de houtrot reparatie ziet u niks meer van de reparatie en zien uw kozijnen er weer als nieuw uit. Indien het houtwerk niet meer te repareren valt, bespreken we met u of vervanging een optie is. Kortom, voor al uw vastgoedonderhoud bent u bij Schildersbedrijf PAM van der Aa aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over ons schildersbedrijf uit Schiedam?
Schroom niet om contact op te nemen. 

Share This