Schildersbedrijf uit Schiedam voor al uw projecten

Woont u in de regio Schiedam, dan kunt u voor al uw schilderwerk contact opnemen met Schildersbedrijf PAM van der Aa. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor schilderwerk aan uw bedrijfspand. We zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Leg uw wensen omtrent het schilderwerk aan ons voor. We maken aan de hand hiervan afspraken over de werkwijze, wat er precies gedaan moet worden, de prijs en de datum wanneer we bij u aan het werk gaan. Wij werken aan de hand van de volgende principes: kwaliteit, snelheid en prijs.

Schilderen en meer

Wij hebben jarenlange ervaring in het schildersvak. U kunt een beroep op ons doen als u een schilderklus binnenshuis hebt, maar ook klussen buitenshuis nemen wij graag van u aan. Onze ervaring zorgt ervoor dat we nauwkeurig werken. Bovendien werken we met de beste kwaliteit materialen wat alleen maar ten goede komt aan de uitstraling van uw huis.

Naast schilderen houden wij ons ook met andere dingen bezig. Zo kunt u ons inschakelen wanneer u te maken krijgt met houtrot op bijvoorbeeld uw kozijnen. Nodig ons uit om te komen kijken naar de staat van uw houtwerk. Wij kunnen u dan adviseren en de gewenste werkzaamheden natuurlijk ook direct uitvoeren. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het zetten van enkel en dubbel glas. Zo kunt u in één keer het hele raamwerk aanpakken, inclusief het herstellen en schilderen van uw kozijnen.

Schildersbedrijf Schiedam

Wilt u meer informatie over ons schildersbedrijf uit Schiedam?
Schroom niet om contact op te nemen. 

Share This